Privacy policy

MXF Privacy Policy

1. General provisions

This Privacy Policy sets out and explains how MXF (VšĮ Muzikos eksporto fondas, company code: 303996887, registered office: S. Konarskio g. 2-27, Vilnius, Lithuania), as a data controller, process your personal data when you use the MXF website musicxfund.org, mobile and desktop apps and all related sites, tools and other services provided by MXF. 

MXF uses the NationBuilder platform nationbuilder.com. 

MXF process you personal data in accordance with Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation, hereinafter referred to as the GDPR), Law on Legal Protection of Personal Data of the Republic of Lithuania, as well as other legal acts of the European Union and the Republic of Lithuania.

By providing your personal data, you agree that the MXF will process them for the purposes, means and procedures provided for in this Privacy Policy and legal acts.

If you do not agree to any of the provisions of the Privacy Policy, you should not use MXF. 

2. Personal data we collect from you

Personal information about you is created through your use of MXF. This includes information that you add to MXF, such as your name, email address, and your interactions with the platform and other members, such as comments you write and your answers to survey questions. Personal information will also be generated through your use of MXF, including your activity history and the IP address used to access MXF. 

You are not obliged to provide your personal data to MXF, but in case you fail to provide such data, you might not be able to use MXF or part of its services. 

3. Purposes and legal grounds for data processing

MXF may process the personal information created through your use of MXF for the purposes of providing its services.

The legal basis for your personal data processing is your consent (Article 6 (1) (a) of the GDPR) expressed by you when using MXF and MXF`s legitimate interest related to its service provision (Article 6 (1) (f) of the GDPR).

4. Recipients of personal data

MXF may share the personal information created through your use of MXF with The state51 Music Group Ltd, which is located in the United Kingdom. The state51 Music Group Ltd may use this personal information about you solely for the purpose of its legitimate interest in analysing the economics of the music industry, and the success and failure of music in domestic and export markets. The state51 Music Group shall store and process your personal information on secure technology owned by The state51 Music Group. 

The state51 Music Group Ltd may work with select research partners who may be permitted access to personal information about you for the purposes of collaborating on research and analysis into the economics of the music industry, and the success and failure of music in domestic and export markets, and the research partners shall only have access to such personal information using secure technology infrastructure owned by The state51 Music Group and shall not be permitted to export your personal information. The state51 Music Group shall not share the personal information created through your use of MXF with any other third party. 

MXF uses the NationBuilder platform to organise our community. You can read more about that company and its features and policies at NationBuilder.com. NationBuilder may send one or more cookies - a small text file containing a string of alphanumeric characters - to your computer to uniquely identify your browser and to let NationBuilder help you log in faster and enhance your navigation. A cookie does not collect personal information about you. A persistent cookie remains on your hard drive after you close your browser. Persistent cookies may be used by your browser on subsequent visits to the site. Persistent cookies can be removed by following your web browser’s directions. A session cookie is temporary and disappears after you close your browser. You can reset your web browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, some features of our Website may not function properly if the ability to accept cookies is disabled.

Financial information connected to payments may be collected or stored by a third-party payment processor and is subject to their terms and policies.

MXF will not contract with any third party for the processing of personal data unless they have the appropriate data handling certification and comply with appropriate laws. MXF uses appropriate and legally approved safeguards to ensure the lawful transfer of your personal data outside of the EEA.

5. Children

MXF is not intended for children under the age of 14 years. If you are under this age limit, please do not use MXF and do not provide any personal data to us. We do not knowingly collect personal data from children under 14 years. If it comes to our attention that we have collected personal data from a person under the age of 14, we will delete this information as quickly as possible. If you have reason to believe that we may have collected any such personal data, please immediately notify us by emailing info@musicxfund.org.

6. Storage period

We store your personal data for no longer than is necessary for the purposes for which the personal data are processed. The period for which data is stored will depend on the specific nature and circumstances under which the information was collected.

7. Information security

Taking into account the nature, scope, context and purposes of processing as well as the risks of varying likelihood and severity for the rights and freedoms of natural persons, MXF implements appropriate organizational and technical measures to ensure the protection of personal data against accidental or unlawful destruction, alteration, disclosure, and any other unlawful processing.

8. Links to other sites

When using the MXF, you may find links to the third-party websites. MXF is not responsible for the content of these websites or the privacy practices used by them. We recommend you to review their privacy policies to find out how they collect and process your personal data.

9. Your rights 

You have the following rights related to the processing of your personal data:

  • the right to know (to be informed) about the processing of your personal data (right to know);
  • the right to access to your personal data and how they are processed (right of access);
  • the right to require to rectify or to complete incomplete personal data having regard to the purposes for which the personal data are processed (right of rectification);
  • the right to have personal data deleted ('the right to be forgotten');
  • the right to require to restrict the processing of personal data (right to restrict processing);
  • the right to transmit personal data (right to data portability);
  • the right to object to the processing of personal data;
  • the right to withdraw your consent freely and without interruption at any time, without affecting the lawfulness of processing based on consent before its withdrawal;
  • the right not to be subject to a decision based solely on automated processing, including profiling;
  • the right to submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate of the Republic of Lithuania.

You can apply to MXF for the exercise of the above listed rights either verbally or in writing, by submitting a request in person, by post to S. Konarskio g. 2-27, Vilnius, Lithuania or by email at info@musicxfund.org.

Your rights shall be exercised in accordance with the provisions of the GDPR and the legal acts of the Republic of Lithuania.

10. Contacts

If you have any questions about this Privacy Policy, you can contact us by writing to us at the address S. Konarskio g. 2-27, Vilnius, Lithuania or emailing info@musicxfund.org.

11. Changes to this Privacy Policy

MXF reserves the right to unilaterally amend and / or supplement this Privacy Policy. All changes will be announced by posting the revised Privacy Policy on the website musicxfund.org and such Privacy Policy shall take effect from the day of announcement.

Please be sure to periodically check this page to ensure that you are aware of any changes to this Privacy Policy. Your continued access to or use of MXF after the effective date of such changes will be subject to the revised Privacy Policy.

Last Amended: 15th April 2020.

This privacy policy is declared in Lithuanian and English.
In case of contradictions between the English and Lithuanian texts, the Lithuanian text shall prevail.

MXF Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

Ši Privatumo politika išdėsto ir apibrėžia kaip MXF (VšĮ Muzikos eksporto fondas, įmonės kodas: 303996887, buveinės adresas: S. Konarskio g. 2-27, Vilnius, Lietuva), būdama duomenų valdytoju, tvarko Jūsų asmens duomenis Jums naudojantis MXF interneto svetaine musicxfund.org, mobiliąja bei kompiuterio programomis bei visomis kitomis susijusiomis interneto svetainėmis, įrankiais bei kitomis MXF teikiamomis paslaugomis. 

MXF naudoja „NationalBuilder“ platformą nationbuilder.com.

MXF apdoroja Jūsų asmens duomenis pagal 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas, toliau - BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą bei kitus Europos Sąjungoje bei Lietuvos Respublikoje taikomus teisės aktus.

Pateikdami savo asmens duomenis Jūs sutinkate, kad MXF juos naudotų šioje Privatumo politikoje ir teisės aktuose nurodytiems tikslams, priemonėms ir procedūroms. 

Jei Jūs nesutinkate su kuria nors šios Privatumo politikos nuostata, Jūs neturėtumėte naudotis MXF. 

2. Mūsų renkami Jūsų asmens duomenys

Asmeninė informacija apie Jus yra sukuriama Jums naudojantis MXF. Tai yra Jūsų į MXF įvedami duomenys, tokie kaip Jūsų vardas, elektroninio pašto adresas, Jūsų bendravimas su platforma ir su kitais nariais, t.y. Jūsų rašomi komentarai ir Jūsų atsakymai į apklausų klausimus. Asmeninė informacija taip pat generuojama Jums naudojantis MXF, įskaitant Jūsų veiklos istoriją ir IP adresą, per kurį jungiatės prie MXF. 

Jūs neprivalote teikti savo asmeninių duomenų MXF, tačiau, tokių duomenų nepateikus, gali būti, kad negalėsite naudotis MXF ar kai kuriomis jos teikiamomis paslaugomis. 

3. Duomenų naudojimo tikslai ir teisinis pagrindas

MXF gali naudoti Jūsų asmens duomenis, sukurtus Jums naudojantis MXF, jos paslaugų teikimo tikslams. 

Jūsų asmens duomenų naudojimo teisinis pagrindas yra Jūsų sutikimas (BDAR 6 straipsnio 1 dalis a papunktis), kurį išreiškiate naudodamiesi MXF, ir MXF teisėtas, su jos paslaugų teikimu susijęs interesas (BDAR 6 straipsnio 1 dalis f papunktis).

4. Asmens duomenų gavėjai

MXF gali dalintis Jūsų asmens duomenimis, sukurtais naudojantis MXF, su Jungtinėje Karalystėje įsikūrusia „The state 51 Music Group Ltd“. „The state51 Music Group Ltd“ gali naudotis šiais Jūsų asmens duomenimis tik jos teisėtų interesų vykdymui analizuojant muzikos pramonės ekonomiką bei muzikos sėkmę ir nesėkmę vidaus ir eksporto rinkose. „The state51 Music Group Ltd“ gali saugoti ir naudoti Jūsų asmens duomenis naudojantis saugia „The state51 Music Group Ltd“ turima technologija. 

„The state51 Music Group Ltd“ gali bendradarbiauti su pasirinktais tyrimo partneriais, kuriems gali būti suteikiama prieiga prie Jūsų asmens duomenų siekiant bendradarbiavimo muzikos pramonės ekonomikos bei muzikos sėkmės ir nesėkmės vidaus ir eksporto rinkose tyrimo ir analizės tikslais, ir tyrimo partneriai turės prieigą prie tokios asmeninės informacijos tik naudodamiesi saugia „The state51 Music Group Ltd“ technologijų infrastruktūra ir jiems nebus leidžiama Jūsų asmeninės informacijos eksportuoti. Su jokia kita trečiąja šalimi „The state51 Music Group Ltd“ nesidalins Jūsų asmenine informacija, sukurta naudojantis MXF. 

MXF naudoja „NationBuilder“ platformą tik mūsų bendruomenės kūrimui. Daugiau informacijos apie įmonę ir jos ypatumus bei politiką rasite NationBuilder.com. „NationBuilder“ į Jūsų kompiuterį gali atsiųsti vieną ar kelis slapukus – nedidelius tekstinius dokumentus, kuriame yra raidžių ir skaičių simbolių eilutė – skirtus konkrečiai identifikuoti Jūsų naršyklę bei sudaryti sąlygas Jums greičiau prisijungti prie „NationBuilder“ ir pagerinti Jūsų naršymą. Slapukai nerenka Jūsų asmens duomenų. Nuolatinis slapukas lieka Jūsų kietajame diske ir Jums uždarius naršyklę. Jūsų naršyklė gali naudoti nuolatinius slapukus Jums vėl apsilankius tuose pačiuose internetiniuose puslapiuose. Nuolatinius slapukus galima pašalinti vadovaujantis Jūsų interneto naršyklės nuorodomis. Sesijinis slapukas yra laikinas ir išnyksta Jums uždarius naršyklę. Galite nustatyti, kad Jūsų interneto naršyklė atmestų visus slapukus arba praneštų Jums, kai į kompiuterį yra siunčiamas slapukas. Tačiau jeigu išjungta galimybė priimti slapukus, kai kurios mūsų internetinės svetainės funkcijos gali tinkamai neveikti.

Su mokėjimais susiję finansiniai duomenys gali būti renkami ir saugomi trečiosios šalies - mokėjimų tvarkytojo, ir jiems bus taikomos jų sąlygos ir politika.

MXF nesudarys jokių sutarčių su trečiosiomis šalimis dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo, nebent tokia šalis turėtų tinkamus duomenų apdorojimo sertifikatus ir laikytųsi atitinkamų teisės aktų. Siekiant užtikrinti teisėtą Jūsų duomenų perdavimą už EEB ribų, MXF naudoja tinkamas ir juridiškai patvirtintas apsaugos priemones.

5. Vaikai

MXF nėra skirta naudotis vaikams iki 14 metų amžiaus Lietuvoje. Jei esate jaunesnis, nesinaudokite MXF ir neteikite mums jokių savo asmens duomenų. Mes sąmoningai nerenkame asmens duomenų iš jaunesnių nei 14 metų asmenų. Jei paaiškėtų, kad esame surinkę asmens duomenų iš jaunesnių nei 14 metų asmenų, tokius duomenis ištrinsime kaip įmanoma greičiau. Jei turite pagrindo manyti, kad galime būti surinkę tokių asmens duomenų, prašome nedelsiant mus informuoti elektroniniu paštu info@musicxfund.org.

6. Saugojimo laikotarpis

Jūsų asmens duomenis saugome ne ilgiau nei tai yra būtina asmens duomenų naudojimo tikslams. Duomenų saugojimo laikotarpis priklauso nuo konkretaus pobūdžio ir aplinkybių, kurioms esant informacija buvo surinkta.

7. Informacijos saugumas

Atsižvelgiant į naudojimo pobūdį, apimtį, kontekstą ir tikslus, taip pat skirtingą fizinių asmenų teisių ir laisvių galimumą ir griežtumą, MXF taiko tinkamas organizacines ir technines priemones siekiant užtikrinti asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ar bet kokio kito neteisėto panaudojimo.

8. Nuorodos į kitus puslapius

Naudodamiesi MXF galite susidurti su nuorodomis į trečiųjų asmenų internetines svetaines. MXF neprisiima atsakomybės dėl tų internetinių svetainių turinio arba jų naudojamos privatumo politikos. Rekomenduojame peržiūrėti jų privatumo politiką ir susipažinti, kaip jie renka ir naudoja Jūsų asmens duomenis.

9. Jūsų teisės 

Jūs turite tokias su Jūsų asmens duomenų naudojimu susijusias teises:

  • teisę žinoti (būti informuotam) apie Jūsų asmens duomenų apdorojimą (teisė žinoti);
  • teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • teisę reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti);
  • teisę reikalauti ištrinti asmens duomenis (teisė būti pamirštam);
  • teisę reikalauti apriboti asmens duomenų tvarkymą (teisė apriboti tvarkymą);
  • teisę perkelti asmens duomenis (teisė į duomenų perkeliamumą);
  • teisę nesutikti su asmens duomenų tvarkymu;
  • teisę laisvai ir netrukdomai atšaukti duotą sutikimą, nedarant poveikio sutikimu pagrįsto duomenų tvarkymo, atlikto iki susitikimo atšaukimo, teisėtumui;
  • teisę reikalauti, kad nebūtų taikomas tik automatizuotu duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą, grindžiamas sprendimas;
  • teisę pateikti skundą Lietuvos Respublikos Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Norėdami pasinaudoti aukščiau išvardintomis savo teisėmis, galite žodžiu arba raštu kreiptis į MXF, pateikdami prašymą asmeniškai, paštu adresu S. Konarskio g. 2-27, Vilnius, Lietuva arba elektroniniu paštu info@musicxfund.org.

Jūsų teisės bus įgyvendinamos vadovaujantis BDAR ir Lietuvos Respublikos teisinių aktų nuostatomis.

10. Kontaktai

Jei turite su šia Privatumo politika susijusių klausimų, galite susisiekti su mumis parašydami mums adresu S. Konarskio g. 2-27, Vilnius, Lietuva arba elektroniniu paštu info@musicxfund.org.

11. Šios Privatumo politikos pakeitimai

MXF pasilieka teisę vienašališkai keisti ir/ar pildyti šią Privatumo politiką. Apie visus pakeitimus bus skelbiama išplatinant atnaujintą Privatumo politiką interneto svetainėje musicxfund.org, o tokia Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo dienos.

Prašome periodiškai apsilankyti šiame puslapyje, siekiant užtikrinti, kad Jums žinoma apie visus šios Privatumo politikos pakeitimus. Po tokių pakeitimų priėmimo Jūsų tolesniam MXF naudojimuisi bus taikoma atnaujinta Privatumo politika.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020 m. balandžio 15 d.